Kinezi ne odustaju od puta

Bez autora
Jul 17 2011

Kompanije iz Kine neće odustati od gradnje autoputa Bar-Boljare. Kineske firme još uvijek intenzivno komuniciraju sa crnogorskom stranom u vezi sa projektom izgradnje autoputa u Crnoj Gori. Ministar saobraćaja i pomorstva Andrija Lompar je prije nekoliko dana boravio u Kini, gdje je imao razgovore sa kineskim kompanijama i bankama o izgradnji autoputa u Crnoj Gori. Prema njegovim riječima može se očekivati da će ti razgovori imati pozitivne efekte na , kako je rekao, "našu konačnu saradnju u izgradnji infrastrukturnih objekata u vašoj zemlji. Kina Crnu Goru smatra značajnim partnerom za saradnju u regionu zapadnog Balkana.

Kinezi ne odustaju od putaKompanije iz Kine neće odustati od gradnje autoputa Bar-Boljare, saopštio je u intervjuu Danu ambasador Kine u Crnoj Gori Zhi Zhaolin.

"Prema informacijama kojima raspolažem, kineske firme još uvijek intenzivno komuniciraju sa crnogorskom stranom u vezi sa projektom izgradnje autoputa u Crnoj Gori. Ministar saobraćaja i pomorstva Andrija Lompar je prije nekoliko dana boravio u Kini, gdje je imao razgovore sa kineskim kompanijama i bankama o izgradnji autoputa u Crnoj Gori", rekao je Zhaolin.

Prema njegovim riječima može se očekivati da će ti razgovori imati pozitivne efekte na , kako je rekao, "našu konačnu saradnju u izgradnji infrastrukturnih objekata u vašoj zemlji".

Zhaolin je naglasio da Kina Crnu Goru smatra značajnim partnerom za saradnju u regionu zapadnog Balkana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik